Är de värt de?

2010-07-30, 21:57:05 / Kategori: Skor :)
Venice Rare SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM
första bilden är lånad av nelly.com, om ni klickar på den så kommer ni direkt till skon.


Jag har suttit och funderat över en sak nu i några dagar..
Nämligen ifall man ska beställa dom där ljurosa skorna, jag har redan dom mörkrosa nu är frågan ifall man ska beställa dom ljurosa också? Dom ljusrosa kostar 199kr och märket är Rare Fashion.
Mina mörkrosa kostade från början 399, sänktes till 299 och sedan till 199 och märket är Nelly Shoes.
Okej där fick ni lite onödig info, menmen..
Nu undrar jag ifall de är värt att köpa den ljusrosa skon, de enda som skiljer skorna är ju att den ena har en en mörkare rosa färg än vad den andra har. Hmmm vad tycker ni? Är de värt de eller inte??

Kram Maria♥


Börjar om på nytt! xD

2010-07-29, 16:40:17 / Kategori: Allmänt
Hallojsan!!
De var ett bra tag sen jag skrev sist.
Har lånat bloggdesignen av tescho så nu har jag ingen tråkig standard utan en lite roligare, blir roligare å blogga då också tycker jag ;) haha
Ska lägga in nån bild där det står profilbild blabla, just nu får de stå precis som de gör, fult ja vet men jag fixar de senare.

Under tiden som jag inte bloggat har såklart en massa hänt, allt från deppat till skrattat, träffat nya kompisar, tagit hål i naveln, gått ut 8:an fått stipendium och diplom, shoppat, vart i gotland och även på grönan osv. Jag har inte tänkt skriva om allt de utan nu istället börjar jag om på noll har även tagit bort alla gamla inlägg.
Så nu vet ni de, ni får har de bra så länge så hörs vi sen..
Kram! <3

p.s bilderna jag lägger ut på min blogg är mina egna och ni får fråga innan ni använder dom! De händer ibland att jag  har lånat bilder från andra bloggare eller från google och då skriver jag de. d.s